Sushi med teriyakikylling og avocado

Allerede aftenen før vender vi kyllingen i teriyakisauce. Du kan vælge den nemme rulle hvor alt rulles ind i tang, eller en inside out rulle hvor risen vender udad.

Sådan gør du

  • 1 Vend strimlet kylling i saucen. Lad stå. 
  • 2 Kom ris og vand i en gryde og kog i 15 minutter. Lad risen trække under låg i 5 
  • 3 Bland risvineddike, sukker og salt og rør i den kogte ris. Lad risen stå og blive lun. 
  • 4 Skær avocado i stave. 
  • 5 Se på tangpakken hvordan du ruller sushien sammen, hvis det er første gang.
  • 6 Læg en tangplade på en rismåtte. 
  • 7 Læg en fjerdedel ris på den nederste del af tangpladen. Pres et par stykker avocado og kylling let ned i risen. Rul tangrullen fast sammen og lad den ligge med foldningen nedad, imens du laver de næste ruller.
  • 8

    Inside out

    Dæk en sushimåtte med film. Læg til side. 
  • 9 Skær tangen lige over på langs. Læg tangen på et skærebræt og dæk med et tyndt lag ris. Læg måtten på og vend rundt, så du får tangen opad. Fyld med kylling. Rul sammen, så der er ris hele vejen rundt om. Skær avocado i tynde skiver og fordel på rullen. Drys sesam henover. Skær i mundrette stykker og server med syltet ingefær og soja smagt til med wasabi.
  • {{recipeDoneText}} Sushi med teriyakikylling og avocado

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier