Jomfruhummer med grønne asparges og aioli

Sådan gør du

  • 1

    Persilleolie

    Blend hvidløg, citronsaft og olie til en fin pure. Tilsæt persille, blend til grov urteolie og smag til med salt og peber.
  • 2

    Aioli

    Pulveriser de tørrede svampe, fx. i en morter og bland i mayonnaisen med hvidløg og purløg. Smag til med salt og peber og lad aiolien trække i 15 minutter.
  • 3 Læg jomfruhummerne på ryggen, halver dem på langs med en tung, skarp kniv og fjern indvoldene bag hovedet.
  • 4 Læg de halve jomfruhummere på en bageplade, kom ½ tsk persilleolie på hver hale og grill i ovn eller på havegrill i ca. 1 minut.
  • 5

    Servering

    Damp de grønne asparges i saltet vand i et par minutter. Servér de grillede jomfruhummere med grønne asparges, krydderurter, brød og aioli.
  • {{recipeDoneText}} Jomfruhummer med grønne asparges og aioli

Opskriften er udviklet af