Squashsuppe med kyllling, kartofler og estragon

Squashsuppe med kyllling, kartofler og estragon

Energiinformation

  • Energi 1222 kj
  • Energi 291 kcal
  • Protein 28 g
  • Fedt 11 g
  • Kulhydrat 20 g
  • Kostfibre 3 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Snit løg og hvidløg fint. Skræl og skær kartofler i mindre stykker. Steg løg, hvidløg og kartofler af i en stor gryde i olie uden at det tager farve. Kom hønsebouillon i gryden og lad det simre i 30 minutter, indtil kartoflerne er møre. 
  • 2 Blend suppen til en fin pure. Riv squash groft på et rivejern, snit estragon fint, kom det i suppen sammen med kylling og lad det simre i 10 minutter, smag til med citronsaft, salt og peber.
  • 3

    Anretning

    Anret suppen i varme skåle og server med groft ristet brød.
  • {{recipeDoneText}} Squashsuppe med kyllling, kartofler og estragon

Tip

Man kan fint bruge revne rodfrugter til denne suppe, eller koge suppen på en hel kylling.

Opskriften er udviklet af