Sprøde risottokugler

Brug risottorresten til de lækre gyldne kugler, der drysses med flagesalt og spises lune

Sådan gør du

  • 1 Gør tre dybe tallerkener klar: en med hvedemel, tilsat lidt salt og peber, en med sammenpiskede æg og en med rasp.  
  • 2 Hæld olien i en gryde, og varm den op over middelvarme, til den er ca. 180 grader.   
  • 3 Form imens risottoen til runde kugler med en diameter på 3-4 cm. Rul først hver kugle i hvedemel, så æg og herefter rasp. (Hvis kuglerne er meget bløde, så læg dem i køleskab i ca. 30 min., inden du panerer dem, så bliver de faste igen).  
  • 4 Steg risottokuglerne i olien i ca. 5 min., til de er helt gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Drys kuglerne med flagesalt, og server dem lune, gerne med lidt dip!   
  • {{recipeDoneText}} Sprøde risottokugler

Tip

Dyp risottokuglerne i hvidløgsmayonnaise

Opskriften er udviklet af