Salat med grillet ost, aubergine og sprøde brød

Sådan gør du

  • 1

    Fremgangsmåde

    Varm en (grill)pande op, og pensl den med lidt olie. 
  • 2 Skær osten i små firkantede stykker, og steg dem på panden på begge sider, til de er gyldne. 
  • 3 Skyl auberginen, og skær den i runde skiver. 
  • 4 Skyl squashen, og skær den i aflange skiver. 
  • 5 Læg squash og aubergine i en sigte, og drys med salt. Lad skiverne trække med saltet i 15 minutter.
  • 6 Skyl saltet af, og dup grøntsagerne tørre. 
  • 7 Pensl med olie, og steg dem på begge sider, til de flot gyldne. 
  • 8 Krydr med timian, salt og peber. 
  • 9 Skær brødet i aflange skiver på skrå; pensl skiverne med olie, og steg dem på begge sider på en pande i ca. 2 minutter. 
  • 10 Skyl og skær salat i tynde, aflange både.
  • 11 Skyl tomaterne, og skær dem i store tern. 
  • 12 Bland tomater og salat med squash og aubergine. 
  • 13

    Anretning

    Anret salaten med stykker af ost, sorte oliven og timianblade, og servér med grillet brød
  • {{recipeDoneText}} Salat med grillet ost, aubergine og sprøde brød

Opskriften er udviklet af