Sprød salat med mandler, persille og hyldeblomstdressing

Dressingen er nem at ryste sammen i et syltetøjsglas og gemme på køl til flere af sommerens lækre salater.

Sådan gør du

  • 1 Hæld alle ingredienser til dressingen i et syltetøjsglas og ryst dem sammen. Smag til med salt, peber og hyldeblomstsaft.
  • 2  Skær aspargesene i tynde skiver på skrå. Hæld ½ af dressingen i bunden af en skål og vend spidskål og asparges i, så det får et tyndt lag dressing på overfladen.
  • 3 Anret salatbladene på et fad, fordel spidskålsblandingen udover og drys med mandler, salatløg og persille. Dryp med lidt ekstra dressing ved servering.
  • {{recipeDoneText}} Sprød salat med mandler, persille og hyldeblomstdressing

Tip

Prøv at bruge fennikel i stedet for spidskål.

Opskriften er udviklet af