Forårsruller med rejer

Sådan gør du

  • 1

    Spidskål, bladselleri og peberfrugt snittes meget fint.

  • 2

    Courgetten skæres i små tern.

  • 3 Chili og hvidløg hakkes fint og svitses i olien sammen med karry i en gryde, gerne i en stegegryde.
  • 4 De fintsnittede grøntsager tilsættes, og det hele lynsteges under omrøring ved høj varme i ca. 5 min., til grøntsagerne falder lidt sammen og er knapt møre.
  • 5 Grøntsagsblandingen smages til med salt og peber.
  • 6 Lad blandingen køle helt af og tilsæt rejerne.
  • 7 Fyldet fordeles på forårsrulledejen, som vist på emballagen.
  • 8

    Kanterne pensles med sammenpisket æg, og dejen rulles om fyldet.

  • 9 Forårsrullen lægges med sammenføjningen nedad og steges i 180° varm olie, til de er gyldne, 3-4 stykker ad gangen. Forårsrullerne lægges på en rist til afdrypning med fedtsugende papir under.
  • 10

    Servering:

    Forårsrullerne serveres rygende varme med ris og soyasauce.
  • {{recipeDoneText}} Forårsruller med rejer

Tip

Fyldet skal være uden væde og afkølet, da dejen ellers vil opløses, og fyldet løbe ud, når forårsrullen kommer ned i den varme olie.

Opskriften er udviklet af