Tomat- og peberfrugtsuppe

Flå selv store bøftomater med kogende vand eller brug tomater fra dåse. Soltørrede tomater og snackpeber gør bare suppen endnu mere aromatisk og ægte rød

Sådan gør du

  • 1 Lav et lille x-snit i toppen af hver tomat, og overhæld tomaterne med kogende vand. Lad dem ligge i vandet i 2 minutter, hæld vandet fra, og hæld herefter iskoldt vand over. Fjern skindet på tomaterne med en lille kniv. Skær tomaterne i mindre stykker.  
  • 2 Varm olien i en gryde, og steg hvidløg og løg klare og let møre over middel varme. Tilsæt snackpeber og soltørrede tomater, og steg yderligere et par minutter. Hæld ca. 2 dl vand på, tilsæt tomater og oregano.  
  • 3 Lad det simre over middel til høj varme i ca. 25 min., til grøntsagerne er møre. Tag lidt af væsken fra og blend suppen, juster konsistensen med væsken. Smag suppen til med salt, peber og balsamico, lidt ad gangen  
  • 4 Server suppen varm med grillet brød, feta og kørvel.   
  • {{recipeDoneText}} Tomat- og peberfrugtsuppe

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier