Gazpacho
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skold tomaterne og flå dem.
  • 2 Skær 2 af tomaterne i små tern og stil dem til side.
  • 3 Skræl agurken og skær den i mindre stykker.
  • 4 Rens peberfrugten og skær den i mindre stykker.
  • 5 Rens chilien for stilk, kerner og hvide hinder og skær den i mindre stykker.
  • 6 Er det en meget stærk chili, så brug kun en del af den.
  • 7 Resten af tomaterne skæres i mindre stykker og kommes i en foodprocessor sammen med agurk, peberfrugt, hvidløg, chili, olie, eddike, sukker, salt og peber.
  • 8 Mix det hele sammen.
  • 9 Kom suppen i en skål med et tætsluttende låg.
  • 10 Kom tomattern og vand i.
  • 11 Stil suppen i køleskabet et par timer.
  • 12 Pynt med finthakkede blegselleri og tomater.
  • {{recipeDoneText}} Gazpacho

Opskriften er udviklet af