Tema
Masser af opskrifter på sovs og sauce
Sovs skal der til
Sovs til and eller steg
15 min.
Persillebearnaise sauce
15 min.
Den ultimative hot 'n' smokey-sauce
30 min.
Kylling i karry med grøntsager
1 t
Tunsalat med creme fraiche og sriracha
10 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Vaniljeis med mørk chokolade og letsaltet æblekaramelsauce
Italienske skinkeschnitzler
30 min.
Ribben med barbecuesauce og coleslaw
45 min.
BBQ marineret skinkesteg
20 min.
Japanske svinekødsboller med wasabicoleslaw
45 min.
Pastinakfritter med dip
Grillede pølser med 4 slags dip og pitabrød
20 min.
Saltimbocca
15 min.
Stegt rødspætte med sauce af champignon
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Forloren hare med bacon
Millionbøf med kartoffelmos
1 t
Teriyaki kylling
25 min.
Svinemørbrad med majskage, hjertesalat og sød chili sauce
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Hjemmelavet ravioli med rejer
1 t
Hjortemørbrad med kantarelsauce
1 t
Barbecue spareribs
15 min.
Flæskesteg af svinekam med solbærglaserede majroer og kompot af æbler og selleri
1 t, 30 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Braiseret kylling med hyldeblomst
Rosmarinstegt nakkefilet
1 t, 30 min.
Linguini i cremet svampesauce
Lasagne med svampe og grønne linser
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Entrecôte med cognacsauce
10 min.
Medisterpølse i ovn med sovs, spidskål og gulerødder
30 min.
Helstegt oksemørbrad med svampefyld
1 t
Cassoulet
3 t
3 x sauce
30 min.
Klassisk and
Rodfrugter i kokosmælk
Marokkansk inspireret lammebov
Spaghetti med muslinger, hvidløg og hvidvin
30 min.
Stegt fisk med rosenkål i sursød sauce
Langtidsstegt gris
Sweet chili coleslaw til pulled pork
25 min.
Roulade af svinekæber og hummer, spidskålstærte
3 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Thairejer og grøntsager
Chateaubriand
1 t
Rejer med sursød chilisauce og couscous
30 min.
Krydrede kødboller i chilisauce med couscous
Spicy asiatisk salat med kål, rodfrugter, grøn mango, urter og sesamristede rejer
Øko tortillas med spicy blomkål og mangosalsa
Ribsteaks med barbecuesauce, marinerede grøntsager og brød med mozzarella
2 t, 30 min.
Chilisauce
5 min.
Spidskål i wok med oksekød
Stegt andebryst med papadum
30 min.
Steaksalat med sursød dressing
Thai-inspireret rissuppe
45 min.
Skinkeruller med kartoffelmos - børnevenlig fremgangsmåde
1 t, 30 min.
Minikødboller med bred pasta og peberfrugtsauce
Laks med safran og babyspinat
Lakserillettes
20 min.
Lynstegt laks med kikærter, kål og soya
15 min.
Poke bowl med æg, grønt og soyastegte shiitake
20 min.
kylling i kokos-chili sauce
Indonesiske frikadeller med tabouleh
45 min.
Oksebøf med bagte søde kartofler og sauce verte
1 t, 10 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Lam i appelsin-dadel sauce med cous cous
3 t
Okonomiyaki
Bagt laks med ingefær og mandelpesto
Grillet lammefilet med spidskål, ærter og persille
1 t
Urtegrillet lammefilet
Flæskesteg med brunede kartofler
Stegte nudler med kylling og tigerrejer
30 min.
Garam masala-kylling med tomat og løg
1 t, 15 min.
Kyllingepie med butterdejslåg
45 min.
Gammeldags grydestegt kylling
1 t
Sennepskylling
50 min.
Kanin med svesker
Tagliatellepasta med kyllingeboller og svampe
Svinekoteletter med svampe i flødesauce
45 min.
Asiatisk kyllingesuppe
30 min.
Sovsen til det hele
Frikadeller med kartofler, salat og hjemmelavet dressing
45 min.
Pandestegt lammeculotte med beder og små kartofler
30 min.
Mørbradgryde med champignon
45 min.
Stegt ribeye med asiatisk salat og ris
Grydestegt svinekam med estragonsauce
Cremet pasta med krabbe
Mørbradbøffer m/lynstegt spidskål og bøgehatte
30 min.
Kalve baconsteg på en ny måde
25 min.
Flamberet peberbøf
30 min.
Andebryst i kanel og citronsauce
30 min.
Roastbeef af tykstegsfilet med jordskokkerösti og grønsagsruller
30 min.
Ostepanerede skinkeschnitzler med peberfrugtsauce
1 min.
Mørbradtårn med æbler og bacon og tomatkompot med persillefløde
1 t, 30 min.
Medaljoner på jordskokker, abrikoser og østershatte med mild sennepssauce
30 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Kaninragout med gulerødder, porre, pastinak og timian
Asparges i flødesauce med kylling.