Kanin med svesker

Klassisk fransk ret med kanin. Kødet er lyst og rigt på sunde omega 3-fedtsyrer, og så smager det overraskende godt. Prøv selv!

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Brun kødet i smør og olie i en gryde.
  • 2 Krydr med salt og peber.
  • 3 Skær bacon i små stykker,
  • 4 Skær løg i både og hvidløg i små tern.
  • 5 Vend bacon og løg med kødet, kom vin og vand, laurbærblade og svesker heri, og læg låg på.
  • 6 Lad det simre i 45 minutter. Spæd eventuelt med mere vand. Mærk på kødet, om det er mørt. Giv eventuelt lidt mere tid.
  • 7 Kog kartoflerne møre, og server dem til kanin, svesker og sauce.
  • {{recipeDoneText}} Kanin med svesker

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier