kylling i kokos-chili sauce

Sådan gør du

  • 1 Skær kyllingen i otte portionsstykker.
  • 2 Brun stykkerne i lidt olie og læg dem til side.
  • 3 Hak hvidløg, løg og chili.
  • 4 Rist dem i olie til de er klare.
  • 5 Tilsæt limesaft og kokosmælk.
  • 6 Bank et par gange på citrongræs og keffir-lime blade med en kødhammer og tilsæt dem.
  • 7 Rør omhyggeligt mens det hele bringes i kog.
  • 8 Skru ned, tilsæt kyllingestykkerne og lad retten simre i ca. 20 min.
  • 9 Tag kødet op med en hulske og fordel det i dybe tallerkener.
  • 10 Kog saucen lidt ind og smag til med sukker, salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} kylling i kokos-chili sauce

Tip

Hæld sauce over og pynt med røde chiliringe. Servér løse jasmin- eller basmatiris til.

Opskriften er udviklet af