Energiinformation

  • Protein 39.1 g
  • Fedt 39.2 g
  • Fedtenergi 46 %
  • Kulhydrater 62.5 g.
  • Energifor./ pers 744 kcal

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader. 
  • 2 Skær løgene helt ultrafine, rør disse med kødet, æg, 0,5 dl mælk, mel, salt og peber.
  • 3 Form et brød og kom det i et ovnfast fad. Beklæd det med bacon. 
  • 4 Stil fadet i ovnen i 40 minutter ved 200 grader.
  • 5 Skræl kartoflerne, skær dem i tern og kog dem møre i usaltet vand. Hæld vandet fra og mos dem med 1 dl lun mælk og 20 g smør, Smag til med salt. 
  • 6 Kom bønnerne i en gryde, dryp med lidt rapsolie, drys med lidt salt, hæld kogende vand over, kog op, lige inden servering, og hæld vandet fra. 
  • 7 Tag den lille smule sky fra ’haren’ og si den i en gryde med bouillon og 2 dl mælk. Kog op. Pisk smør i tern ned i saucen mens den koger. 
  • 8 Giv den kulør og smag den til med ribsgelé, salt og peber.
  • 9

    Anretning

    Anret ’haren’ i skiver med sauce, mos, grønne bønner og ribsgelé.
  • {{recipeDoneText}} Forloren hare

Opskriften er udviklet af