Oksebøf med bagte søde kartofler og sauce verte

Sådan gør du

  • 1

    Tænd ovnen på 180°.

  • 2

    SØDE KARTOFLER:

    Skrub de søde kartofler, og bag dem i ovnen i ca. 40 minutter, til de er møre.

  • 3

    OKSEBØFFER:

    Varm en (grill)pande op, pensl bøfferne med olie, og brun dem på begge sider på panden.

  • 4

    Læg bøfferne i en bradepande beklædt med bagepapir, og krydr med salt og peber.

  • 5

    Halvér hvidløgsfeddene, og læg et halvt fed på hver bøf sammen med rosmarinnåle. Steg bøfferne færdige i ovnen i 4 minutter.

     

  • 6

    SAUCE VERTE:

    Rør cremefraiche sammen med salt og peber.

  • 7

    Pil og hak rødløg fint, og vend det i cremefraichen sammen med klippet purløg.

  • 8

    SALAT:

    Skyl salaterne, og skær dem i tynde strimler.

  • 9

    Skyl agurken, og skær den i tern.

  • 10

    Pil rødløget, og skær det i fine tern.

  • 11

    Bland salat, agurk og rødløg sammen i en skål.

     

  • 12

    SENNEPSDRESSING:

    Rør ingredienserne til dressingen sammen, og vend den i salaten.



  • 13

    SERVERING:

    Skær et kryds i hver af de bagte søde kartofler, og pres på siderne, så kartoflen åbner sig. 

  • 14

    Anret en skefuld sauce verte i hver kartoffel, og servér med salat, og bøffer skåret i tynde skiver.

  • {{recipeDoneText}} Oksebøf med bagte søde kartofler og sauce verte

Opskriften er udviklet af