Stegt rødspætte med sauce af champignon

Stegt rødspætte med sauce af champignon

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Rens champignonerne, og skær dem i skiver.
  • 2 Varm 1 spsk olie op i en gryde, og brun champignonerne i olien.
  • 3 Opløs majsstivelsen i mælken, og hæld blandingen sammen med champignonerne.
  • 4 Tilsæt bouillonterningen, og kog op under omrøring.
  • 5 Lad saucen småkoge i 5 min.
  • 6 Smag saucen til med salt og peber.
  • 7 Kom rugmelet på en tallerken.
  • 8 Varm 1 spsk olie op på en stor pande.
  • 9 Fold rødspættefileterne sammen på midten, vend dem i rugmel, og steg dem med det samme på panden.
  • 10 Steg fileterne 2-3 min. på hver side, og dryp evt. med ekstra olie, når du vender dem.
  • 11 Krydr fiskene med salt og peber.
  • 12 Servér rødspætterne med champignonsauce, kogte kartofler og dampede grøntsager eller salat.
  • {{recipeDoneText}} Stegt rødspætte med sauce af champignon

Tip

I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier