Okonomiyaki kaldes også »japansk pizza«. Da der ikke er en brødbund, minder den dog lidt mere om rösti.

Sådan gør du

  • 1 Pisk mel og vand sammen i en skål.
  • 2 Tilsæt æg, og pisk til en jævn »pandekagedej«, kom lidt salt i.
  • 3 Snit hvidkål og forårsløg fint, og vend i dejen.
  • 4 Hak de styltede ingefær fint, og vend i sammen med bønnespirer.
  • 5 Skær laksen i mindre tern, ca. 1,5 cm., og vend i.
  • 6 Steg nu halvdelen af dejen i 2 spsk. olie i en mindre stegepande, ca. 22 cm.
  • 7 Når den ene side er godt brunet, vender du og steger videre på den anden side.
  • 8 Skru ned for varmen, og sørg for, at retten er helt gennemstegt.
  • 9 Gentag med den anden del dej.
  • 10 Rør mayonnaisen med saucen, og fordel over retten.
  • 11 Server som den er eller med nykogt ris.
  • {{recipeDoneText}} Okonomiyaki

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier