Nøglehulsmærket opskrift
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Kog risen efter anvisning på emballagen, men uden salt, da resten af retten giver smagen.
  • 2 Afpuds mørbraden. Skær den i 2 cm tykke bøffer. Bland hvedemelet med ½ tsk salt og peber. Vend bøfferne heri.
  • 3 Varm olien i en stegegryde. Brun bøfferne heri ad et par omgange. Tag dem op på en tallerken efterhånden.
  • 4

    Hak løget. Svits bacon 2-3 min. i en gryde. Kom herefter løg og champignon i og svits dem med et par min. Drys resten af melblandingen over og vend godt rundt. 

  • 5

    Kom kødet tilbage i gryden sammen med tomatkoncentrat, paprika, oregano, bouillon og peber. Lad gryden snurre under låg ca. 15 min. Kom mælken i og kog op 1-2 min. under omrøring. Smag til med ½ tsk salt og peber

     

  • 6

    Nip bønnerne, skyl dem og kog dem 6 min. i usaltet vand, da resten af retten giver smagen. Hvis du bruger bønner fra frost skal du kun koge dem 3-4 min. Afdryp bønnerne i en sigte

  • Så er det spisetid! Mørbradgryde med champignon

Tip

Vil du gerne have lidt mere saltsmag, kan du tilsætte ½ tsk groft salt til bønnernes kogevand.
  • Du kan smage retten ekstra til med balsamicoeddike og evt. lidt ribsgelé.
  • Opskriften er udviklet af

    Opskriftskategorier