Spaghetti med muslinger, hvidløg og hvidvin

Sådan gør du

  • 1 Skyl muslingerne i flere hold i koldt vand. Bank de muslinger, som har åbnet sig, hårdt i bordet. Hvis de ikke har lukket sig efter et par min., kasseres de.
  • 2 Sæt en stor gryde letsaltet vand over til spaghetti, og kog den i det antal min., som er angivet på pakken - minus 2 min.
  • 3 Skær hvidløgene i tynde skiver. Hak persillen groft.
  • 4 Varm olien op på en stor pande, og svits hvidløgene 10-20 sek., uden at de bliver brune.
  • 5 Tilsæt muslinger, persille, citronskal, chili og hvidvin, og kog i 5 min.
  • 6 Hæld den næsten færdige pasta i en sigte, kom den tilbage i gryden, når den er dryppet af, og hæld muslinger og sauce over pastaen.
  • 7 Kog spaghettien godt igennem i 2 min., tilsæt 1 spsk olivenolie, og smag til med salt og peber.
  • 8 Servér med det samme, når spaghettien er færdig. Stil e skål på bordet til de tomme muslingeskaller. Slut måltidet af med en stor skål salat.
  • {{recipeDoneText}} Spaghetti med muslinger, hvidløg og hvidvin

Tip

I stedet for muslinger kan du anvende jomfruhummer.

Opskriften er udviklet af