Nøddepostej (Karina Schramm)

Nøddepostej (Karina Schramm)

Denne opskrift er en vegansk udgave af Karina Schramm's nøddepostej. Dejlig postej, der egner sig fint til det vegetariske julebord sammen med brun sauce, kartofler og rødkål – men som bestemt også kan spises på alle andre tider af året.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kog risene efter anvisningen og lad dem køle af
  • 2

    Hak champignon, løg og nødder groft og bland dem sammen med timian og presset hvidløg

  • 3 Steg blandingen, til al væden fra champignonerne er fordampet
  • 4 Lad blandingen køle lidt af og tilsæt ris, sojamælk og sojafløde, No Egg, salt og peber og rør postejen godt sammen
  • 5 Smør et ildfast fad med lidt olie og bag den ved 180 grader i ca. 55 minutter
  • {{recipeDoneText}} Nøddepostej (Karina Schramm)

Tip

Nøddepostejen smager utrolig godt og kan spise både varm/ kold og til middag /aftensmad eller madpakken

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier