Nøddepostej (Karina Schramm)
Denne opskrift er en vegansk udgave af Karina Schramm's nøddepostej. Dejlig postej, der egner sig fint til det vegetariske julebord sammen med brun sauce, kartofler og rødkål – men som bestemt også kan spises på alle andre tider af året.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Kog risene efter anvisningen og lad dem køle af
  • 2 Hak champignon, løg og nødder groft og bland dem sammen med timian
  • 3 og presset hvidløg
  • 4 Steg blandingen, til al væden fra champignonerne er fordampet
  • 5 Lad blandingen køle lidt af og tilsæt ris, sojamælk og sojafløde, No Egg, salt og peber og rør postejen godt sammen
  • 6 Smør et ildfast fad med lidt olie og bag den ved 180 grader i ca. 55 minutter
  • Så er det spisetid! Nøddepostej (Karina Schramm)

Tip

Nøddepostejen smager utrolig godt og kan spise både varm/ kold og til middag /aftensmad eller madpakken

Opskriften er udviklet af