Nøddepostej (Karina Schramm)

Denne opskrift er en vegansk udgave af Karina Schramm's nøddepostej. Dejlig postej, der egner sig fint til det vegetariske julebord sammen med brun sauce, kartofler og rødkål – men som bestemt også kan spises på alle andre tider af året.

Sådan gør du

  • 1 Kog risene efter anvisningen og lad dem køle af
  • 2

    Hak champignon, løg og nødder groft og bland dem sammen med timian og presset hvidløg

  • 3 Steg blandingen, til al væden fra champignonerne er fordampet
  • 4 Lad blandingen køle lidt af og tilsæt ris, sojamælk og sojafløde, No Egg, salt og peber og rør postejen godt sammen
  • 5 Smør et ildfast fad med lidt olie og bag den ved 180 grader i ca. 55 minutter
  • {{recipeDoneText}} Nøddepostej (Karina Schramm)

Tip

Nøddepostejen smager utrolig godt og kan spise både varm/ kold og til middag /aftensmad eller madpakken

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier