Sådan gør du

  • 1

    Fileten skæres ud i små steaks og lægges i en dyb tallerken eller skål. 

  • 2

    Herefter laves en krydderurteblanding af olien, knuste hvidløg og hakkede krydderurter i en skål.

     

  • 3

    Halvdelen af krydderurteblandingen hældes over kødet, og blandes godt.

     

  • 4

    Den resterende halvdel af krydderurteblandingen skal bruges til salaten og må ikke komme i berøring med det rå kød.

     

  • 5

    Varm grill eller grillpande til en høj temperatur, hvorefter lammekødet steges indtil det har den farve og konsistens som man ønsker (Rød, medium el. gennemstegt).

     

  • 6

    Salaten blandes sammen med olie og krydderurteblandingen i en lille skål og serveres sammen med de færdigstegte lammesteaks.

  • {{recipeDoneText}} Urtegrillet lammefilet

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier