Grydestegt svinekam med estragonsauce

Den lakridsagtige estragoncreme giver et friskt pift og smager skønt til den grydestegte svinekam. Sorte ris og tomatsalat hertil. 

Sådan gør du

  • 1 Brun kødet i en gryde i smør og olie på alle sider. Krydr med salt og peber.
  • 2 Bland vand, vin, fløde og sennep sammen, og hæld det i gryden.
  • 3 Lad kødet simre under låg i cirka 45 minutter.
  • 4 Når centrumtemperaturen er 65 grader, er kødet færdigstegt.
  • 5 Kog risene efter anvisning.
  • 6 Tag kødet op af saucen. Kom ærter og estragon i saucen og lad simre i 1-2 minutter.
  • 7 Skær tomaterne i tynde skiver, og vend dem med salt og sukker.
  • 8 Server kød og sauce med ris og tomater.
  • {{recipeDoneText}} Grydestegt svinekam med estragonsauce

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier