Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen al dente efter vejledningen på pakken.
  • 2 Hæld vandet fra og stil pastaen til side.
  • 3 Skær kødet ud i 8 små stykker og bank dem lidt med en kødhammer.
  • 4 Skær skinkeskiverne til, så de passer til kødskiverne.
  • 5 Drys hver kødskive med salt og læg en skive parmaskine på hver.
  • 6 Læg et salvieblade over parmaskinken
  • 7 Fæstn salviebladet og skinken med en tandstikker.
  • 8 Opvarm olien og steg kødet på begge sider 2-3 min.
  • 9 Tag kødet af panden og hold det varmt. Fjern tandstikkerne.
  • 10 Kog panden af med marsala.
  • 11 Hæld bouillon på og jævn med majsstivelse.
  • 12 Smag til med salvie, salt og peber.
  • 13 Anret kødet på nudlerne og hæld saucen over.
  • 14 Serveres straks med tomatsalat og italiensk brød.
  • {{recipeDoneText}} Saltimbocca

Opskriften er udviklet af