Stegt ribeye med asiatisk salat og ris

Stegt ribeye med asiatisk salat og ris

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 2454 kJ
  • Energi 584 kcal
  • Protein 44 g
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrat 26 g
  • Kostfibre 3 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Rens og hak chili og hvidløg groft, kom det i en blender sammen med limesaft, fiskesauce og sukker og blend det godt sammen. Styrken af dressingen kan justeres med sukker og fiskesauce. 

  • 2

    Rist de rå jasminris på en tør pande i ca. 5 minutter ved svag varme og knus dem derefter i en morter eller kaffekværn. Risene skal virke som et sprødt element i salaten. 

  • 3

    Skræl agurken og skær den i skiver. 

  • 4

    Hak koriander groft sammen med agurk, tomat og store salatblade. 

  • 5

    Krydr kødet godt med salt og peber, steg det af på en varm pande i olie i ca. 3 minutter på hver side. 

  • 6

    Kog jasminris efter pakkens anvisning og vend salaten med dressing. 

  • 7

    Anretning

    Anret kødet med salaten, drysset med ristet ris og server med jasminris.

  • {{recipeDoneText}} Stegt ribeye med asiatisk salat og ris

Tip

Kan fint laves med gris, kylling og skaldyr

Opskriften er udviklet af