Sådan gør du

  • 1 *Hurtig rødvinssauce:
  • 2 Skalotteløg og champignon skæres i tern og ristes møre i en gryde med rapsolie.
  • 3 Tilsæt timian og rødvin og lad det koge indtil der er 1 dl rødvin tilbage.
  • 4 Hæld bouillon ved og kog i ca. 15 min.
  • 5 Tilsæt piskefløde og kog indtil den er let cremet.
  • 6 Krydr med salt og peber, og jævn evt. med en lille smule maizena eller lign.
  • 7 *Karrysauce med rodfrugter:
  • 8 Løget ristes mørt i en gryde med olivenolie.
  • 9 Tilsæt karry og lad det riste et par minutter.
  • 10 Kom gulerod og kartoffel (skåret i tern) ved, hæld vand over så det dækker og kog under låg til grøntsagerne er møre.
  • 11 Blend saucen sammen med mælk og krydr med salt, peber og evt. koriander.
  • 12 *Tomatsauce:
  • 13 Løg og hvidløg ristes i olivenolie ved svag varme til det er mørt.
  • 14 Tilsæt lidt chili, tomatpuré og tomater.
  • 15 Lad saucen simre i ca. 5 min.
  • 16 Hæld vand ved og kog yderligere i 15 min.
  • 17 Krydr med salt, peber og basilikum.
  • {{recipeDoneText}} 3 x sauce

Opskriften er udviklet af