Krydrede kødboller i chilisauce med couscous

En stærk sauce uden at blive hidsig. 
Hvis de, der sidder rundt om bordet, 
er til mere chili, end saucen byder på, 
kan man snitte nogle chilier, lægge 
dem i en skål med lidt olivenolie, så kan 
man dryppe chili efter princippet 
smag og behag.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Kom rasp og vand i en skål. Rør rundt.
  • 2 Rør æg og parmesanost i skålen.
  • 3 Rør kød og krydderier i, og lad evt. stå 15 minutter.
  • 4 Form kødet til kødboller.
  • 5 Brun dem i smør og olie på en pande.
  • 6 Skru ned for varmen, og lad dem blive gennemstegt.
  • 7 Tag op.
  • 8 Hak løg, hvidløg og chili, og svits på panden.
  • 9 Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad saucen simre i 5 minutter.
  • 10 Smag til med salt, peber, sukker og balsamico.
  • 11 Kog vandet op.
  • 12 Kom couscous og en smørklat i en skål.
  • 13 Hæld det kogende vand over couscousen.
  • 14 Vend hurtig rundt med gaffel.
  • 15 Læg låg eller en tallerkenen over couscousen, og lad den trække 5 minutter.
  • 16 Vend rundt, og server med kødboller og sauce.
  • 17 Pynt evt. med lidt frisk timian.
  • Så er det spisetid! Krydrede kødboller i chilisauce med couscous

Opskriften er udviklet af