Krydrede kødboller i chilisauce med couscous

Krydrede kødboller i chilisauce med couscous

Saftige krydrede kødboller i en stærk sauce uden at blive hidsig. 
Hvis de, der sidder rundt om bordet, 
er til mere chili, end saucen byder på, 
kan man snitte nogle chilier, lægge 
dem i en skål med lidt olivenolie, så kan 
man dryppe chili efter princippet 
smag og behag.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kom rasp og vand i en skål. Rør rundt.
  • 2 Rør æg og parmesanost i skålen.
  • 3 Rør kød og krydderier i, og lad evt. stå 15 minutter.
  • 4 Form kødet til kødboller.
  • 5 Brun dem i smør og olie på en pande.
  • 6 Skru ned for varmen, og lad dem blive gennemstegt.
  • 7 Tag op.
  • 8 Hak løg, hvidløg og chili, og svits på panden.
  • 9 Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad saucen simre i 5 minutter.
  • 10 Smag til med salt, peber, sukker og balsamico.
  • 11 Kog vandet op.
  • 12 Kom couscous og en smørklat i en skål.
  • 13 Hæld det kogende vand over couscousen.
  • 14 Vend hurtig rundt med gaffel.
  • 15 Læg låg eller en tallerkenen over couscousen, og lad den trække 5 minutter.
  • 16 Vend rundt, og server med kødboller og sauce.
  • 17 Pynt evt. med lidt frisk timian.
  • {{recipeDoneText}} Krydrede kødboller i chilisauce med couscous

Opskriften er udviklet af