Japanske svinekødsboller med wasabicoleslaw

Sådan gør du

  • 1 Rør farsen af hakket kød, æg og 1 spsk saft/juice af friskrevet ingefær presset mellem to skeer.
  • 2 Tilsæt finthakket hvidløg og løg, mirin, sojasauce, sake og peber.
  • 3 Form farsen til boller med en barneske.
  • 4 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 5 Brun frikadellerne 1-2 minutter på hver side.
  • 6 Skru ned til middel varme og steg dem ca. 3 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
  • 7 De stegte kødboller vendes i Teriyaki sauce lige før servering.
  • 8 Snit hvidkålen fint, riv gulerødderne.
  • 9 Mayonnaise eller cremefraiche smages til med wasabi, citronskal, citronsaft, japansk dashi, lidt sukker, eddike, salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Japanske svinekødsboller med wasabicoleslaw

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier