Pulled pork med sensommergrøntsager
Grøntsagerne vinder over den klassiske bolle som tilbehør til vores nemme opskrift på pulled pork.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Sæt ovnen på 120 grader.
  • 2 Dup kødet tørt, og læg det i en mindre, ildfast form.
  • 3 Bland krydderiblandingen sammen i en skål, og gnid den over kødet.
  • 4 Læg et stykke bagepapir hen over og ned over siderne på kødet.
  • 5 Dæk formen godt med alufolie.
  • 6 Sæt nu svinekammen i ovnen i 10 timer.
  • 7 Tag kødet ud, og mærk, om det falder fra hinanden, når du trækker i det med en gaffel.
  • 8 Hvis ikke, giver du kødet en time mere - ovne kan varme meget forskelligt.
  • 9 Pil kødet fra hinanden i trævler, og vend det med skyen i formen.
  • 10 Ved servering sætter du barbequesauce på bordet.
  • 11 Kog bederne med skræl i cirka 35 minutter, hvis de er små.
  • 12 Kog gulerødder i cirka 8 minutter, hvis de er små.
  • 13 Kog majsene i 5 minutter.
  • 14 Server grøntsagerne med kødet. Barbequesauce og cremefraiche.
  • Så er det spisetid! Pulled pork med sensommergrøntsager

Tip

Du får sandsynligvis rester efter denne ret. Opbevar kødet i køleskabet, hvor det er holdbart i 5 dage. Svits kødet på panden, og server med tomatsauce til pasta. Eller kom kødet i sandwich med salat og sennepsmayonnaise.

Opskriften er udviklet af