Kødboller i stærk tomatsauce

Godt med tomatkoncentrat giver en god sauce med en fin, skarp smag. Quinoa, som i øvrigt er en superfood, giver retten kant og tilfører masser proteiner, essentielle fedtsyrer, kostfibre og jern. 

Sådan gør du

  • 1

    Riv løget og kom i en skål med mælk, æg, ost, rasp og peber. Vend rundt.

  • 2 Rør nu kødet i blandingen. Lad farsen samle sig i 30 minutter i køleskabet.
  • 3

    Sæt en stor gryde med letsaltet vand over og form farsen til kødboller. Kog bollerne, indtil de er gennemkogte og flyder op til overfladen. Ca. 7 minutter.

  • 4 Afdryp og læg på et fad.
  • 5 Hak hvidløg og svits i olie i en gryde.
  • 6 Kom tomatkoncentrat, vand, bouillon og timian heri, og lad det simre i 5 minutter.
  • 7 Smag til med salt, peber og sukker.
  • 8 Kom kødbollerne heri.
  • 9 Tilbered quinoa efter anvisningen på emballagen.
  • 10 Kog bønnerne møre i letsaltet vand. 3-4 minutter.
  • 11 Server kødboller i tomatsauce med bønner vendt i quinoa.
  • {{recipeDoneText}} Kødboller i stærk tomatsauce

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier