Svinekoteletter med svampe i flødesauce

Sådan gør du

  • 1 Smelt smørret på en pande og brun koteletterne af i 5 minutter på hver side. Husk at krydre med salt og peber 
  • 2 Tilsæt blomkål, hvidløg og bacon til panden og steg det af i et par minutter. Tilsæt omkring halvdelen af kyllingefonden i de sidste par minutter. 
  • 3 Kom forårsløg, de små tomater, rosmarin og rødløg i en bradepande. 
  • 4 Hæld grøntsagerne fra panden over i bradepanden og placer koteletterne på en rist ovenpå. Panden skal bruges senere, så lad den være for nu. 
  • 5 Sæt bradepanden i ovnen ved 170 graders varme i 12 minutter. Imens den er i ovnen, går du i gang med saucen.  
  • 6

    Flødesauce

    Hæld 2/3 af fløden og resten af kyllingefonden på panden, som du brugte tidligere. 
  • 7 Tilsæt grov sennep og pisk det ud i flødesaucen. 
  • 8 Tilsæt svampene og giv dem et par minutter. Imens letpisker du den resterende fløde, som derefter røres i saucen   
  • 9 Retten serveres samlet som vist i videoen 
  • Velbekomme Svinekoteletter med svampe i flødesauce

Opskriften er udviklet af