Millionbøf med kartoffelmos

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 547 kcal
  • Fedtenergi 25 %

Sådan gør du

  • 1 Skræl kartoflerne og skær dem i tern, kog dem møre i usaltet vand.
  • 2 Skær løg og gulerødder i tern.
  • 3 Steg det blankt og blødt i olivenolie, giv et drys salt.
  • 4 Kom kødet ved og varm godt igennem, til kødet er stegt.
  • 5 Kom oksefond, tomat og laurbærblade ved og lad det simre i 15 minutter.
  • 6 Ryst hvedemel med 1 dl vand og jævn retten, lad den simre et par minutter med meljævningen. Giv retten kulør og smag til med salt og peber.
  • 7 Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem med rapsolie og lun mælk, smag til med salt.
  • 8 Anret mosen med kødsaucen.  
  • {{recipeDoneText}} Millionbøf med kartoffelmos

Opskriften er udviklet af