Stegt fisk med rosenkål i sursød sauce

Den bitre rosenkål bliver her svøbt i en sød sauce, som gør den mere spisevenlig for kålfanatikere. 

Sådan gør du

  • 1 Drys salt og peber på fisken og skær nogle snit i skindet ( så det ikke trækker sig helt sammen).
  • 2 Læg fisken med skindsiden ned i varm olie på en teflonpande og hold den let nede med en palet.
  • 3 Steg sprød, og vend lige til sidst.
  • 4 Skær løgene i skiver og svits i olie på en anden pande.
  • 5 Tilsæt de ordnede rosenkål, de kan evt. halveres.
  • 6 Skær peberfrugterne i lidt grove stykker og svits med.
  • 7 Svits under omrøring i 5 minutter.
  • 8 Riv hvidløg ned i panden, og kom sambal oelek heri.
  • 9 Vend rundt og smag til med limesaft og soja.
  • 10 Server grøntsagerne til fisken.
  • {{recipeDoneText}} Stegt fisk med rosenkål i sursød sauce

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier