Bagt laks med ingefær og mandelpesto

Ingefærens skarphed og friske smag passer så godt til fed fisk. Her med pandestegt palmekål og perlerug som tilbehør og hjemmelavet mandelpesto i stedet for tyk sovs. 

 

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader. Kog perlerug efter anvisning.  
  • 2 Hak æble og løg fint, og vend det med den kogte rug.  
  • 3 Læg laksen på en bradepande med bagepapir. Pres lime over laksen, dryp olie henover, og krydr. Bag laksen i cirka 10 minutter.  
  • 4

    Pesto

    Rist mandlerne på en varm pande. Blend mandler, persille, olie, salt, parmesan og ingefær i en foodprocessor. Smag til.  
  • 5 Svits kålen på en pande i olie, og krydr med salt og peber.
  • 6 Server den bagte laks med perlerug, kål og pesto  
  • {{recipeDoneText}} Bagt laks med ingefær og mandelpesto

Tip

Hvis du har en rest laks og pesto: Del laksen i små stykker. Vend med pesto og mayonnaise og server på ristet rugbrød.

 

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier