Kyllingepie med butterdejslåg

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Tø butterdejen op og rul den tyndere, så den passer som låg over en tærteform.
  • 2 Lad dejen hvile på bordet mens resten laves.Skær kyllingekødet i terninger og læg dem i tærteformen.
  • 3 Dryp sherryen over.
  • 4 Hak løget og svits det i smørret i en gryde.
  • 5 Rens svampene, skær dem i skiver og svits dem med 3-4 min. ved god varme.
  • 6 Drys melet over, rør det sammen og spæd med kyllingesuppe og fløde under piskning.
  • 7 Kog saucen igennem og smag til med estragon, salt og peber.
  • 8 Hæld saucen i tærteformen.
  • 9 Pensl formens kant med æg.
  • 10 Læg butterdejslåget over og skær det til i kanten.
  • 11 Tryk det godt til og skær nogle ridser i låget.
  • 12

    Pensl låget med sammenpsiket æg og bag pien 15-20 min. ved 225 på nederste ovnrille.

  • 13 Servér pien luen.
  • Så er det spisetid! Kyllingepie med butterdejslåg

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier