Tema
Masser af opskrifter på sovs og sauce
Sovs skal der til
Sovs til and eller steg
15 min.
Persillebearnaise sauce
15 min.
Æblefyldte minutsteaks med svampesauce
Den ultimative hot 'n' smokey-sauce
30 min.
Kikærtepande med kartofler og karry
20 min.
Tzatziki med mynte
One pot med butternut og tikka-masala
30 min.
Fiskeburger med grillede torskefileter og sauce tartare
25 min.
Millionbøf med kartoffelmos
1 t
Kødsauce med mange grøntsager og grov rodfrugtmos
Grillet hakkebøf med bearnaise, Padron peberfrugt og kål
18 min.
Haps - Engelsk bøf med løg
Juleand
2 t
Gunnars torsk i fad
Andesteg med stegte æbler og tranebær
3 t, 20 min.
Friske forårsruller med oksekød og grønt
Chili-ruller på spid
30 min.
Mormors and
3 t
Kålsalat med nudler og thaidressing
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Andesteg med sauce
2 t, 40 min.
Andesteg med æbler, svesker og sauce
3 t, 50 min.
Flødesauce med svampe og bagt laks
Lakselasagne
40 min.
Boller i kokoskarry
Forloren hare med bacon
Bisonsteak og pommes Anna med æble og sauce
Klassisk forloren and
45 min.
Saftig andesteg med sovs og stykker af sød kartoffel
4 t
Andebryst - Pekingstyle med mandarinpandekager
55 min.
Kinesisk sød sur and
Helstegt svinekam med rosmarin skorzonerødder - hvidløg - æbleflæsk
Nakkefilet på en bund af rødkål, æbler, svesker og abrikos
2 t, 30 min.
Flæskesteg af svinekam med solbærglaserede majroer og kompot af æbler og selleri
1 t, 30 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Benløse fugle med gulerodsben
Let saltet kalvespidsbryst med svampesauce og lune syltede brombær
Forloren hare med stegte æbler og brun sauce
Roastbeef med sauce af øl og tørrede svampe
Blomkålshotwings
45 min.
Tortillas med spicy blomkål og mangosalsa
Gastrique
Medister med sennepssovs og grønkålssalsa
Pandestegt andebryst med æblestykker og flødesalat
40 min.
Boller i karry
45 min.
Boller i karry med hakket svinekød, gulerødder og æble
Rødspætte i tomatsauce
Glaseret svinekam med æble- og spinatfyld
1 t, 30 min.
Rullesteg med æbler og svesker
1 t, 15 min.
Klassisk and
Thaisalat med ingefær, mango og kalv
30 min.
Rispapirsruller med spicy kylling og spirer
Biksemad med æbler
30 min.
Boller i karry med linser - grønnest
30 min.
Lasagne med salat og gnavegrønt
40 min.
Rosmarinstegt svinekotelet med svampesauce, pasta og rucolasalat
45 min.
Panderet med krydret svinekød, linser og æble
30 min.
Grillspyd med marineret svinekød og grøntsager
30 min.
Langtidsstegt and med søde kartofler
Bagt laks med ingefær og mandelpesto
Mørbradtårn med æbler og bacon og tomatkompot med persillefløde
1 t, 30 min.
Grillet lammefilet med spidskål, ærter og persille
1 t
Indisk kylling korma med pasta og frisk kokos
25 min.
Friske svampe med grillede nakkekoteletter og polenta
1 t
Muslinger i kokossauce
Kalvesteg med sennep og limesauce
1 t
Asiatisk kalkunsalat med kål, urter, chili/lime-dressing og ristet ris
Stegte nudler med kylling og tigerrejer
30 min.
Thaisalat med oksemørbrad
45 min.
Thaisalat med oksemørbrad
45 min.
Wok med sprød kål
30 min.
Lynstegt marineret svinekød
30 min.
Spidskål i wok med oksekød
Thai-marineret oksekød med sauce på kartoffelmos
5 t, 30 min.
Kalkun og nudler i østerssauce
Stegt laks med sprød grøn panering og dampet blomkål
15 min.
Tournedos med svampesauce, kål-sauté og gratineret kartoffelmos
1 t, 5 min.
Bloody Maria
7 min.
Köfte i tomat med ris og ærter
Cremet pasta med krabbe
Pasta med ærter og kammuslinger i baconsvøb
Spareribs og grillede kartofler med sennepsdressing
30 min.
Herregårdsbøf
25 min.
Wienerpølser med varm kartoffelsalat
40 min.
Oksefrikasse med ærter og gulerødder
1 t, 15 min.
Kalveschnitzler i svampesauce med franske ærter
30 min.
Hamburgerryg med grønne asparges, gulerødder og ærter
1 t
Pasta med skinke og ærter
25 min.
Tre forretter på grillen
30 min.
Skinkeruller med kartoffelmos - børnevenlig fremgangsmåde
1 t, 30 min.
Forloren hare
40 min.
Champagne-braiseret kylling med druer
Spaghetti i sauce med aubergine, græskar og tomater
30 min.
Thai kokossuppe med tigerrejer, østershatte, tomat og citrongræs
Stegt andebryst
35 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Svinekoteletter m/sursød rosinsauce
15 min.
Svinekotelet med chilisauce
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Medaljoner på jordskokker, abrikoser og østershatte med mild sennepssauce
30 min.