Tema
Masser af opskrifter på sovs og sauce
Sovs skal der til
Sovs til and eller steg
15 min.
Gastromand
Persillebearnaise sauce
15 min.
Æblefyldte minutsteaks med svampesauce
Gastromand
Den ultimative hot 'n' smokey-sauce
30 min.
Rødspætteruller med spinat og grøntsager i rød karrysauce
40 min.
Fish-taco med grønt og lynsyltet rødløg
30 min.
Stegt kalvemørbrad med sauce
1 t
Hummer med spicy mayonnaise
30 min.
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Gastrik
1 t
Forloren hare med bacon
Steaksalat med sursød dressing
Poke bowl med æg, grønt og soyastegte shiitake
20 min.
Sprøde snack-ruller med grøntsager
Brunede kartofler
30 min.
Oksegryde med svampe
1 t, 30 min.
Plantesteg med bagt hokkaido og rødbedesauce
55 min.
Klassisk forloren and
45 min.
Klassiske frikadeller
45 min.
Gratin med spinat og edamame serveret med tomatsauce
Garam masala-kylling med tomat og løg
1 t, 15 min.
Brombærsauce til risalamande
Grydestegt svinekam med estragonsauce
Mexicansk oksekødsgryde
Langtidsstegt and med søde kartofler
Rød karry med and
30 min.
Hansens islagkage med hindbær-fersken-frugtsauce
20 min.
Patatas bravas
Fiskegratin med karry og masser af salat
Krydrede kødboller i chilisauce med couscous
Benløse fugle med gulerodsben
Cremet korn med urter og bacon
Pasta med ærter og kammuslinger i baconsvøb
En god oksebouillon eller fond
Vaniljeis med mørk chokolade og letsaltet æblekaramelsauce til 10 personer
Bloody Maria
7 min.
Kylling i karry med kokos og ingefær
30 min.
Sprødt brød med cheddar, sennep og mør lam
30 min.
Dampet rødspætte med nem dildsauce
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Papadum med lammemørbrad, fennikel og dressing
15 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Pølseret med bacon i tomat/barbecue sauce
30 min.
Pandestegt indbagt pizza med barbeque, skinke og ost
1 t
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Biksemad med spejlæg, syltede rødbeder og engelsk sauce
30 min.
Svenske köttbullar af hakket svine- og kalvekød
Forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers
15 min.
Lynstegt laks med kikærter, kål og soya
15 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Lammesteg med søde kartofler og passionsfrugt
15 min.
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Wok med pandestegt lam, kålblanding og cous cous
20 min.
Fiskeburger med tatarsauce
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Hjemmelavet pizza med oksekød, kartofler og peberfrugt
2 t
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Engelsk bøf med bløde løg og kartofler
30 min.
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Boller i karry med hakket svinekød, gulerødder og æble
Boller i karrysauce med yoghurt og æbler i tern
30 min.
Ribbenssteg med brun sauce og grønt tilbehør
20 min.
Juleand med æbler og svesker
Hakkebøf med bløde løg
20 min.
Andesteg med æbler og svesker
75 t, 30 min.
Kylling i karry med grøntsager og laurbærblade
1 t
Rejecocktail med et strejf af chili
15 min.
Sesamstegt kyllingefilet med sprød grønkålssalat
15 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Måltidssalat af flæskesteg rester
15 min.
Spaghetti i rød sauce med aubergine og græskar
30 min.
Møre ribs
1 t
Muslinger i kokossauce
Hakkebøf med spejlæg, kålsalat og ingefærris
35 min.
Mia Gardum
Wok med sur-sød sauce
25 min.
Rødbedebøffer med ristede svampe (Kirsten Skaarup)
Sesamstegt oksekød med grønkål
20 min.
Belugaboller i tomatsauce
20 min.
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Portobello burger med gulerod, hummus og sød kartoffelfritter
40 min.
Rosmarinstegt svinekotelet med svampesauce, pasta og rucolasalat
45 min.
Lakselasagne
40 min.
Lasagne med salat og gnavegrønt
40 min.
Kylling i karry med ananas og chili
30 min.
Pandestegt andelever med salvie og valnødder
Glaseret andebryst med søde kartofler og porrer
25 min.
Lasagne med svampe og grønne linser
Flødesauce med svampe og bagt laks
Bøfsandwich
30 min.
Flæskesteg med chili, timian og bagte rødder
Osso buco med figner
1 t
Rosenkål og kikærter i cremet sauce
15 min.
Risalamandeparfait på pind med kirsebærglace
5 t, 45 min.
Stegt andebryst med papadum
30 min.
Sandwich med kylling og avocado
25 min.
Chili con carne med ris og skært kød
40 min.