Biksemad
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 12 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 561 kcal
  • Fedtenergi 33 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skrub kartoflerne og kog dem kun lige møre, i letsaltet vand. Skær dem i kvarte. 

  • 2

    Skær det synlige fedt fra det stegte kød, det der sad mellem kød og svær. Skær kødet i tern.

  • 3

    Skræl løg og skær det i tern. Steg løgene i olie og når de er bløde og blanke, kommes kødet ved og steger lidt med. Herefter kartoflerne. Vend godt og varm godt igennem. 

  • 4

    Smag til med worchestersauce, salt og peber. 

  • 5

    Kom ærterne i en gryde, dryp med rapsolie, drys med lidt salt. Hæld kogende vand over, kog op og hæld vandet fra. 

  • 6

    Vend ærterne i biksemaden, og anret den.

  • {{recipeDoneText}} Biksemad

Tip

Yderligere tilbehør til biksemad: purløg, rødbeder og sennep. Og/eller et spejlæg.

Opskriften er udviklet af