Tema

Masser af opskrifter på sovs og sauce

Der findes ikke en ret, som ikke bliver bedre af at blive serveret med en god sovs. Er du enig? Så er du landet det helt rigtige sted – nemlig i vores store tema fyldt med opskrifter på sovs og sauce

Sovs eller sauce?

Brun sovs eller brun sauce? Rødvinssovs eller rødvinssauce? Hvis du slår op i ordbogen, er der i princippet ingen forskel på en sovs og en sauce, men alligevel mener mange, at en sovs og en sauce er to ret forskellige ting. Den generelle holdning er, at en sovs er tykkere end en sauce, mens saucen af mange opfattes som værende mere fornem end en sovs. 

Her på Coop Opskrifter elsker vi alle slags sovs, saucer, dressinger og dyppelser. Smagen er vigtigere end navnet, ikke sandt? 

En redningsvest i køkkenet

En god sovs er ikke bare prikken over i'et til en god middag, den kan også redde din aftensmad, hvis noget er kikset lidt. De kedelige og udkogte kartofler bliver spiselige, når de bliver overhældt med en god sovs, og den tørre flæskesteg glider lettere ned med en gavmild mængde sovs på toppen. 

Hjemmerørt bearnaise 

Er du også vild med bearnaise til dine bøffer, men ryster du lidt på hånden, når det kommer til at lave den selv? Det forstår vi godt, men faktisk er det slet ikke så svært endda at lave en hjemmerørt bearnaise. Vi har spurgt huskokken Holm til råds, og han har lavet en simpel guide til, hvor han viser dig, hvordan du let laver hjemmelavet bearnaise.

Få masser af inspiration til din næste sauce her, hvor vi har samlet en masse dejlige opskrifter på netop det. God fornøjelse.

Sovs skal der til