Quesadilla med røget guacamole

Gastromand
Den røgede guacamole sammen med quesadillaen gør, at det hele samles som en absolut awesome ret. Det er i virkeligheden den ultimative SuperBowl ret!

Sådan gør du

  • 1 Varm en pande op (2/3 af max blus) og steg chorizoen i et par minutter, til de er let sprøde i overfladen. Fjern chorizoen og tilsæt hvidløget. Rist det et øjeblik og tilsæt rejerne samt lidt salt og peber og limesaft. Steg i et par minutter (husk at de ikke skal steges færdige på panden).
  • 2 Lad rejerne køle lidt af og hak dem meget groft. Smid en tortilla på panden og fordel ¼ af osten ovenpå. Steg i et minuts tid og læg halvdelen af chorizoen og rejerne oven på osten. Drys endnu en ¼ ost ovenpå, og afslut med en tortilla. 
  • 3 Lad quesadillaen stege på den ene side til osten smelter, mens du presser den let sammen med en paletkniv. Vend quesadillaen når det er muligt og steg på den anden side, til den er sprød.
  • 4 Skær den ud i passende trekanter, drys koriander over og servér med guacamolen.
  • 5

    Røget guacamole

    Knus løg, hvidløg og salt til en jævn pasta i en morter. Mos avocadoen til den ønskede ”chunkiness” - et piskeris eller en gaffel skulle gøre tricket. Tilsæt løg-puréen, limesaften og chipotle saucen. Smag til med salt, limesaft og chipotle. 
  • 6 Serveres straks eller dækkes til med husholdningsfilm (lægges på guacamolens overflade for at undgå oxidering)
  • {{recipeDoneText}} Quesadilla med røget guacamole

Opskriften er udviklet af