Grillspyd med kylling, mango og kartofler med chili

Energiinformation

  • Energi pr. person 2375 KJ
  • Energi pr. person 565 Kcal
  • Protein 30 %
  • Kulhydrat 56 %
  • Fedt 14 %

Sådan gør du

  • 1 Skær kyllingefileterne ud i mundrette stykker og skær mangoen små firkanter. Sæt skiftevis kyllingestykker og mango på spydet.  
  • 2 Forkog kartoflerne i 15 min. Kom dem herefter i bradepande eller foliebakke. Krydr med shirasha, olie, sweet chili, karry, frisk chili, paprika, salt og peber, og vend det hele rundt.  
  • 3 Grill kartoflerne i ca. 20-30 min. og vend dem rundt undervejs.
  • 4 Grill de friske minimajs ca. 5-7 min. (hvis det er minimajs på dåse skal de nærmest bare vendes hurtigt rundt på grillen), og kyllingespydene i ca. 10-15 min. Vend dem jævnligt og sørg for, at kyllingespydene er helt gennemstegte.
  • 5 Lige inden servering vendes kartoflerne med rucola og koriander. Velbekomme!
  • {{recipeDoneText}} Grillspyd med kylling, mango og kartofler med chili

Opskriften er udviklet af