Fiskeburger med grillede torskefileter og sauce tartare

Gastromand
Man kunne godt vænne sig til surfing, en kold øl og en Cold Hawaii burger ved stranden. Sauce tartare gør fiskeburgeren perfekt afrundet og kan varieres med det grønt man kan finde i naturen.

Sådan gør du

  • 1 Start med at tænde grillen.
  • 2

    Sauce tatare

    Rør mayonnaise med yoghurt. Hak resterende ingredienser til saucen fint og tilsæt. Smag til med sennep, salt og peber. 
  • 3

    Fisk

    Læg torskefileter på grillbakke og pensl med olie. Krydr med salt, peber og læg strand portulak på fisken mens den grilles.
  • 4 Fisken grilles i 10-12 min. under lukket grill
  • 5

    Burger

    Burgerboller varmes på grillen de sidste par minutter af fiskens tilberedning. 
  • 6 Burger samles af skyllede salatblade, grillede torskefileter og sauce tartare.
  • {{recipeDoneText}} Fiskeburger med grillede torskefileter og sauce tartare

Opskriften er udviklet af