Andesauce
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 1 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 102 kcal
  • Fedtenergi 28 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Kom lever, kråse, hjerte og hals fra en and i en gryde, overhæld dette med vand og kom istandgjort løg, porre, gulerod og selleri ved. Kom vand ved, så det dækker ingredienserne, kom lidt salt ved og kog op. Lad det simre i en time. Si det.  

  • 2

    Smelt andefedtet i en gryde, kom vel med og pisk. Spæd nu med andefond fra stegning af and og andefonden, kogt på indmad, hals og urter. Pisk. Kom mælken i og pisk. Kom madkulør i og pisk

  • 3

    Lad saucen simre i 5 minutter, smag til med salt, peber og ribsgelé.

  • 4

    Andefond

    Andefond fra stegning af and: Når anden er stegt, hældes den væske, der er i bunden af det fad, anden er stegt i, i en skål. Fedtet vil lægge sig foroven, fonden, ca. 1,5 dl, i bunden af skålen.

  • {{recipeDoneText}} Andesauce

Opskriften er udviklet af