Thai kokossuppe med tigerrejer, østershatte, tomat og citrongræs

Thai kokossuppe med tigerrejer, østershatte, tomat og citrongræs

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 1318 kJ
  • Energi 314 kcal
  • Protein 14 g
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrat 13 g
  • Kostfibre 3 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Kom kokosmælk i en gryde sammen med 3 dl vand og bring det i kog. 
  • 2 Skær tomaterne i kvarte, snit hvidløg, løg, chili og citrongræs fint, kom det i gryden og lad det simre med i 5 minutter. 
  • 3 Pluk svampene i strimler og kom dem i gryden sammen med rejer og lad det simre i 3 minutter. 
  • 4 Tilsæt fiskesauce, saft fra 2 lime og sukker og smag suppen til - den skal være sur, lidt sød og dejlig stærk. 
  • 5

    Anretning

    Anret suppen i varme skåle og drys med hakket koriander.
  • {{recipeDoneText}} Thai kokossuppe med tigerrejer, østershatte, tomat og citrongræs

Tip

Hvis man ikke ønsker supper stærke, kan man fjerne lameller og kerner fra chilien. 

Kan fint serveres med ris eller nudler.

Opskriften er udviklet af