Grillet hakkebøf med sprøde grøntsager

Grill hakkebøffer som Claus Holm gør det! Servér bøfferne med sprøde grøntsager og en smagfuld dressing. 
Mængdeangivelserne i filmen er til en portion. 

Sådan gør du

  • 1 Form oksekødet til bøffer. Brug eventuel en form. Krydr bøfferne med salt og peber. Steg bøfferne på grillen eller en grillpande i 10 minutter, eller til de er gennemstegte. Vend bøfferne undervejs. 
  • 2 Skær løg, rødløg og hvidløg i skiver. Steg skiverne på en pande. 
  • 3 Skær svampe, cherry tomater og radiser i skiver. Steg også disse på panden. 
  • 4 Tilsæt balsamico eddike og sæt derefter panden med grøntsagerne i ovnen i 10 minutter. 
  • 5 Skær gul peberfrugt i grove skiver. Steg skiverne på grillpanden eller grillen med bøfferne. 
  • 6 Vend ærter i en skål med olivenolie, citronsaft og balsamico.  
  • 7 Tag bøfferne af grillen og læg blåskimmelost over hver bøf. Afslut med ærtedressingen, de sprøde grøntsager fra panden i ovnen og friske krydderurter. 
  • {{recipeDoneText}} Grillet hakkebøf med sprøde grøntsager

Tip

Du kan også vælge at servere bearnaise og pommes frites til bøfferne. 

Opskriften er udviklet af