Stegt andebryst

Energiinformation

  • Protein 19 g.
  • Kulhydrater g.
  • Fedt 16 g.
  • Energifor./ pers 334 kcal
  • Fedtenergi 65 %

Sådan gør du

  • 1 Fjern senen på kødsiden med en skarp kniv. 
  • 2 Rids fedtet og gnid grundigt med salt. 
  • 3 Læg andebrystet på en kold pande med fedtsiden nedad. Tænd for blusset. Steg fedtsiden i 10 minutter. 
  • 4 Vend andebrystet og steg kødsiden 10 minutter. Mindre hvis du vil have det rosa. 
  • 5 Lad kødet trække utildækket i 10 minutter, før det skæres ud i fine skiver og anrettes med tilbehør. Anvender man stegetermometer, skal kernetemperaturen være minimum 60 grader. 
  • {{recipeDoneText}} Stegt andebryst

Tip

Man kan stege andebrystet i ovn i 20 minutter ved 225 grader.

Opskriften er udviklet af