Verdens letteste hverdagswok fyldt med grøntsager, farver og smag!

Sådan gør du

  • 1 Snit rødløget i både og snit hvidløget og ingefæren fint. Snit rødkålen, broccoli og forårsløg groft.
  • 2 Varm kokosolien i en wok, og svits løg, hvidløg og ingefær i et par minutter. 
  • 3 Tilsæt rødkål og broccoli til wokken og lad grøntsagerne svitse i et par minutter, imens nudlerne koges efter anvisningen på pakken. 
  • 4 Bland ingredienserne til saucen og hæld dem på wokken sammen med cashewnødder, forårsløg og de færdige risnudler. 
  • 5 Wok det hele i 1-2 minutter, til alting er dækket af saucen og broccolien er mør men med bid. Server toppet med sesamfrø.
  • {{recipeDoneText}} Wok med sur-sød sauce

Opskriften er udviklet af