Salat med entrecote og teriyaki

Sådan gør du

  • 1 Steg entrecote på en varm stegepande. Krydr med salt og halvdelen af den angivede mængde af sesamolie. Entrecote skal være rosastegt. 
  • 2 Del limen i to og steg den ene halvdel på panden. 
  • 3 Skær asparges, forårsløg og broccoli i grove stykker og steg stykkerne på panden. Tilsæt nødder. Husk at skrælle de hvide asparges inden brug. 
  • 4 Tilsæt den resterende mængde af sesamolie, teriyaki sauce og saft fra den anden halvdel af lime til både grøntsager og kød på panden. Lad det hele stege sammen til grøntsagerne er sprøde, og kødet er rosastegt. 
  • 5 Når grøntsagerne er sprøde og gyldne, lægges de i en skål. Kødet skæres i skiver og lægges over grøntsagerne i skålen. Husk også den stegte lime. 
  • {{recipeDoneText}} Salat med entrecote og teriyaki

Opskriften er udviklet af