Den er ond og faktisk så burde der være en disclaimer her - hvis du har dårligt hjerte eller er i ekstrem dårlig form, så burde du holde dig væk fra denne chili-cheese-bacondip- den er så tyk og velsmagende at selv solens skarpeste stråler på en varm dag med hedebølge uden ozonlaget ikke kan gennemtrænge den. Smagen fornægter sig dog ikke - det er den ypperste velsmag - vi vil godt udfordre dig til at smage og undgå at sige "århhhhhhh" efter første bid! It's a dare!

Sådan gør du

  • 1 Skær bacon fint, steg det sprødt og læg det til side. 
  • 2 Tag stegefedtet fra dit bacon og hæld det i en kasserolle. Riv cheddaren og skær dine forårsløg. Smid flødeost, cheddar og cremefraiche i kasserollen og varm det hele op på svag til medium varme.
  • 3 Rør massen sammen, når den begynder at smelte. Når massen er helt jævn, tilsættes chilisaucen efter smag. 
  • 4 Inden servering vendes halvdelen af bacon og forårsløg i dippen, hvorefter den hældes i en skål. Resten af bacon og forårsløg smides på toppen af chilicheese-bacondipen.
  • {{recipeDoneText}} Chilicheese-bacondip

Opskriften er udviklet af