Friske forårsruller med kalkun

Sådan gør du

  • 1 Fugt rispapirene med vand så de bliver bløde. Skær hvert rispapir i 4 lige store kvadrater og dæk dem med viskestykke, til de skal anvendes.
  • 2 Klem væde ud af svampene, kassér stokken. Skær svampe og kalkunkød i tynde strimler. Varm olie på en tykbundet stegepande og svits kalkun, svampe, forårsløg, bambusskud og peberfrugt til kødet er hvidt.  
  • 3 Tilsæt bønnespirer og svits dem kort. Rør soja og sukker i og afkøl fyldet.  
  • 4 Læg 1/4 af fyldet på en dejfirkant. Fold den ene ende af siderne ind over fyldet og rul den sammen. Fugt den sidste ende med vand og "lim" den fast.  
  • 5 Dybsteg rullerne i 190 grader varm olie til dejen er gylden. Rullerne er også lækre frisk, uden at blive dybstegt.
  • {{recipeDoneText}} Friske forårsruller med kalkun

Opskriften er udviklet af