Sejfilet med sur-sød sauce og sprøde grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Fold sejfileterne og krydr med salt og peber.
  • 2 Læg fileterne i et lille smurt, ovnfast fad, dryp med citronsaft og dæk fadet med folie.
  • 3 Damp fileterne i ovnen ved 175 grader i ca. 15 min.
  • 4 Riv ingefæren og pres saften fra.
  • 5 Bring ingefærsaft, tomatpuré, sukker, eddike og fiskefond i kog under omrøring.
  • 6 Jævn saucen med lidt majsstivelse rørt ud i koldt vand.
  • 7 Tilsæt ananas i tern samt babymajs i lidt mindre stykker.
  • 8 Kog 4 min. ved middel varme, kom snittede sukkerærter ved og kog endnu 2 min.
  • 9 Smag saucen til med sukker/eddike, salt og peber.
  • 10 Hæld saucen over fisken, drys evt. med frisk koriander og servér med ris.
  • {{recipeDoneText}} Sejfilet med sur-sød sauce og sprøde grøntsager

Opskriften er udviklet af