Forloren Hare - traditionel

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Rør kødet med salt, peber og æg.
  • 2 Tilsæt rasp.
  • 3 Rør herefter mælken i.
  • 4 Form farsen til et aflangt brød i et ikke for stort ovnfast fad.
  • 5 Læg baconskiverne over farsen på tværs.
  • 6 Sæt farsbrødet i ovnen på midterrillen.
  • 7 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 8 Efter ca. 15 minutter hældes mælk og bouillon eller vand ved.
  • 9 Lad haren stege ca. 1 time.
  • 10 Stik en kødnål i haren, kødsaften skal være klar, så er den gennemstegt.
  • 11 Si skyen op i en gryde.
  • 12 Varm den op med fløden og jævn med saucejævner.
  • 13 Smag saucen til med gelé, salt, peber og tilsæt evt. kulør. Kog kartoflerne og pil dem evt. dagen i forvejen.
  • 14 Hæld varmt vand over kolde kartofler og lad dem stå i 5-10 minutter.
  • 15 Hæld vandet fra. Smelt sukkeret på panden til det er lysebrunt.
  • 16 Tilsæt smør og derefter kartoflerne.
  • 17 Skru evt. ned for varmen så karamellen ikke bliver for mørk.
  • 18 Bliver der skruet for meget ned, bliver karamellen stiv og vil ikke sætte sig på kartoflerne. Vend forsigtigt kartoflerne hele tiden til de bliver pænt lysebrune over det hele.
  • {{recipeDoneText}} Forloren Hare - traditionel

Opskriften er udviklet af