Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær tomaterne i mindre stykker.
  • 2 Hak løg og hvidløg.
  • 3 Riv guleroden groft eller skær den i meget små tern og snit blegselleristilkene fint.
  • 4 Kom det hele i en gryde og krydr med salt og peber.
  • 5 Kog ved jævn varme under låg i ca. ½ time.
  • 6 Smag til med salt og peber og bland fintpillet basilikum i.ognbsp; Rør kødet med salt.
  • 7 Skær skorpen af brødet og udblød det i bouillonen.
  • 8 Rør det i det hakkede kød.
  • 9 Tilsæt æg og ost.
  • 10 Ælt knust rosmarin, 2 spsk finthakket persille, finthakket hvidløg og peber i.
  • 11 Del farsen i 12 små portioner og tril hver portion til runde frikadeller.
  • 12 Lad olien blive varm i en dyb pande og steg frikadellerne ved jævn varme, mens de hele tiden vendes.
  • 13 De skal stege 12-15 minutter i alt.
  • {{recipeDoneText}} Italienske frikadeller

Tip

Retten kan med fordel serveres med den tykke pasta-art tagliatelle, da den bedre opsamler saucen.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier